Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 50 g de apio
- 130 g de cebolla
- 330 g de aceite de oliva
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 100 g de puré de tomate
- 400 g de lentejas, remojadas por 8 horas
- 200 g de vino tinto
- 1 cditas de sal
- 1 cditas de pimienta molida
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 3 ramitas de perejil fresco, picado
- 2 ramitas de albahaca, picada
- 500 g de pulpo cocido (6 tentáculos)
- arúgula para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3507 kJ / 835 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas
1h 30 min
Lentejas con chorizo
1h 30 min
Lentejas estofadas
9h
Lentejas marinadas
35min
Risotto de verduras
40 Min
Crema de rábanos, cítricos y nuez de la India TM6
7h
Salsa boloñesa
35min
Sopa de pescado
55 min
Mejillones con salsa de jitomate
45 min
Crema de verduras
20 min
Crema de espinaca
25 min
Sopa de pollo con verduras
40 Min