
Urządzenia i Akcesoria
醬炒鳳爪
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段10 克
-
XO醬2 大匙
-
雞爪 ,剪去指甲,先以熱水川燙300 克
-
蠔油2 茶匙
-
米酒1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
257 kcal /
1077 kJ
Białko
18.195 g
Tłuszcz
17.383 g
Węglowodany
3.713 g
Błonnik
0.27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan