Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜頭
- 20 克 油
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 2 大匙 XO醬
- 300 克 雞爪 ,剪去指甲,先以熱水川燙
- 2 茶匙 蠔油
- 1 茶匙 米酒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1077 kJ / 257 kcal
- Białko
- 18.195 g
- Węglowodany
- 3.713 g
- Tłuszcz
- 17.383 g
- Błonnik
- 0.27 g