
Urządzenia i Akcesoria
干貝冬瓜羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
冬瓜 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
薑10 克
-
高湯 (雞或魚高湯皆可)300 克
-
水200 克
-
乾干貝 (約40克), 泡軟,剝絲備用10 粒
-
枸杞 洗淨備用5 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
40 kcal /
170 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan