酒釀山藥雞湯

酒釀山藥雞湯

4.8 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • ,切片
    15 克
  • 紅棗
    10 顆
  • 1200 克
  • 米酒
    15 克
  • 棒棒腿 ,川燙去血水
    500 克
  • 新鮮山藥 ,切塊(約3公分)
    250 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 酒釀
    60 克
  • 1 - 2 茶匙
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 500.1 kcal / 2090.4 kJ
Białko 28.6 g
Tłuszcz 29.8 g
Węglowodany 27.4 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...