Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 薑 ,切片
- 10 顆 紅棗
- 1200 克 水
- 15 克 米酒
- 500 克 棒棒腿 ,川燙去血水
- 250 克 新鮮山藥 ,切塊(約3公分)
- 1 茶匙 枸杞
- 60 克 酒釀
- 1 - 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2090.4 kJ / 500.1 kcal
- Białko
- 28.6 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Błonnik
- 2 g