
Urządzenia i Akcesoria
酒釀山藥雞湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
薑 ,切片15 克
-
紅棗10 顆
-
水1200 克
-
米酒15 克
-
棒棒腿 ,川燙去血水500 克
-
新鮮山藥 ,切塊(約3公分)250 克
-
枸杞1 茶匙
-
酒釀60 克
-
鹽1 - 2 茶匙
-
糖1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
500.1 kcal /
2090.4 kJ
Białko
28.6 g
Tłuszcz
29.8 g
Węglowodany
27.4 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan