Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 6 隻 雞翅 (詳見要訣)
- 6 - 8 顆 黑棗
- 60 克 蘋果醋
- 10 克 醬油
- 8 - 10 粒 小蕃茄, 對半切
- 1 茶匙 白芝麻
- 2 枝 新鮮香菜, 取葉子,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1896 kJ / 452 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Błonnik
- 0.5 g