
Urządzenia i Akcesoria
五香冬菇粉絲湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
冬菇30 克
-
水400 克
-
蒜頭5 克
-
紹興酒20 克
-
嫩薑 ,切薄片10 克
-
蠔油2 茶匙
-
醬油1 - 1 ½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒1 根
-
八角1 粒
-
蒜苗 ,切段(約4公分)20 克
-
高湯200 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
豬里肌肉 ,切片(厚約0.5公分)180 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
440 kcal /
1695 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan