
Urządzenia i Akcesoria
XO干貝醬炒雞棒腿
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 塊
Składniki
XO干貝醬
-
紅蔥頭200 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段200 克
-
蔬菜油 (如:葵花籽油、大豆油)130 克
-
乾干貝 洗淨、泡軟(約20分鐘),剝碎65 克
-
蝦米65 克
-
蠔油50 克
XO醬炒雞棒腿
-
帶皮雞小腿10 隻
-
新鮮香菇 切片50 克
-
蔥 切段20 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
537 kcal /
2248 kJ
Białko
36.1 g
Tłuszcz
37.3 g
Węglowodany
15.5 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan