XO干貝醬炒雞棒腿
TM5 TM6

XO干貝醬炒雞棒腿

3.0 (1 ocena)

Składniki

XO干貝醬

  • 200 克 紅蔥頭
  • 200 克 新鮮紅辣椒 ,切段
  • 130 克 蔬菜油 (如:葵花籽油、大豆油)
  • 65 克 乾干貝, 洗淨、泡軟(約20分鐘),剝碎
  • 65 克 蝦米
  • 50 克 蠔油

XO醬炒雞棒腿

  • 10 隻 帶皮雞小腿
  • 50 克 新鮮香菇, 切片
  • 20 克 蔥, 切段

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
2248 kJ / 537 kcal
Białko
36.1 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy