南瓜鬆糕
TM5 TM6

南瓜鬆糕

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 克 水, 蒸煮用
  • 300 克 南瓜肉, 去皮、切片
  • 60 克 白砂糖
  • 180 克 牛奶
  • 40 克 葵花油
  • 5 克 蜂蜜
  • ½ 茶匙 鹽
  • 300 克 低筋麵粉
  • 2 茶匙 泡打粉
  • 40 克 南瓜籽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1040 kJ / 248 kcal
Białko
7.493 g
Węglowodany
45.323 g
Tłuszcz
4.266 g
Błonnik
2.638 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy