南瓜鬆糕

南瓜鬆糕

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 人份

Składniki

  • 蒸煮用
    500 克
  • 南瓜肉 去皮、切片
    300 克
  • 細砂糖
    60 克
  • 牛奶
    180 克
  • 葵花油
    40 克
  • 蜂蜜
    5 克
  • ½ 茶匙
  • 低筋麵粉
    300 克
  • 泡打粉
    2 茶匙
  • 南瓜籽
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 248 kcal / 1040 kJ
Białko 7.493 g
Tłuszcz 4.266 g
Węglowodany 45.323 g
Błonnik 2.638 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...