Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水, 蒸煮用
- 300 克 南瓜肉, 去皮、切片
- 60 克 白砂糖
- 180 克 牛奶
- 40 克 葵花油
- 5 克 蜂蜜
- ½ 茶匙 鹽
- 300 克 低筋麵粉
- 2 茶匙 泡打粉
- 40 克 南瓜籽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1040 kJ / 248 kcal
- Białko
- 7.493 g
- Węglowodany
- 45.323 g
- Tłuszcz
- 4.266 g
- Błonnik
- 2.638 g