
Urządzenia i Akcesoria
焦糖咖啡磅蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 個
Składniki
鹹焦糖
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)80 克
-
焦糖醬180 克
-
鹽1 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
香草豆莢 ,切開取出香草籽1 支
-
奶油 室溫軟化25 克
咖啡磅蛋糕
-
奶油 切塊,軟化,多備一點刷油用180 克
-
咖啡豆40 克
-
蛋3 顆
-
紅糖180 克
-
低筋麵粉180 克
-
泡打粉1 茶匙
-
去皮榛果 切碎10 克
白巧克力淋醬
-
白巧克力 切塊300 克
-
巧克力餅乾 (OREO),只取餅乾部分4 片
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
6164.6 kcal /
25792.7 kJ
Białko
75.4 g
Tłuszcz
348.6 g
Węglowodany
709.6 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
201.4 g
Sód
3974.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Andrea義式魔法甜點
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan