
Urządzenia i Akcesoria
花枝海上鮮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
花枝 劃刀、切片(約3公分)200 克
-
太白粉1 茶匙
-
油15 克
-
紅蘿蔔 切片(約2公分)50 克
-
洋蔥 切片(約2公分)50 克
-
鹽1 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
醋½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
大白菜 切絲100 克
-
蔥 切段20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切片1 枝
-
香油1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
166 kcal /
694 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
9.1 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan