
Urządzenia i Akcesoria
甜菜根牛肉湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蔥 ,切段 (約5公分)50 克
-
洋蔥 ,切塊 (約2公分)100 克
-
鳳梨 ,去皮,切丁 (約1公分)100 克
-
甜菜根 ,去皮,切塊 (約2公分)300 克
-
牛肉 ,先以熱水川燙去血水500 克
-
鹽1 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
水700 克
-
蘋果 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
360.4 kcal /
1506.6 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
19.1 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

這樣吃最美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan