Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
沾醬
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- 2 大匙 糖
- 2 大匙 醬油
- 2 大匙 醋
煎餅
- 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)
- 75 克 高麗菜 ,切塊(約2公分)
- 100 克 熟黃豆
- 1 顆 蛋
- 40 克 中筋麵粉
- 20 克 樹薯粉
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 油 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 802.8 kJ / 192 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 3 g