黃豆蔬菜煎餅

黃豆蔬菜煎餅

4.3 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

沾醬
  • ,切蔥花
    10 克
  • 2 大匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 大匙
煎餅
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 高麗菜 ,切塊(約2公分)
    75 克
  • 熟黃豆
    100 克
  • 1 顆
  • 中筋麵粉
    40 克
  • 樹薯粉
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 192 kcal / 802.8 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 27.1 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...