
Urządzenia i Akcesoria
豬肉什錦麵、蔬菜蒸蛋&蒜味鯛魚
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
蒜味鯛魚
-
紅鯛魚片 (約2片)250 - 300 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,去籽,切段(約1公分)1 根
-
蔥 ,切段(約1公分)20 克
-
蒜頭30 克
-
醬油15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒20 克
-
水15 克
蔬菜蒸蛋
-
新鮮香菇 (約30克),切片1 朵
-
冷凍三色蔬菜40 克
-
蛋3 顆
-
水180 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
什錦麵
-
油10 克
-
乾香菇 ,泡軟、切條5 克
-
豬肉絲100 克
-
紅蘿蔔 ,切絲60 克
-
新鮮黑木耳 ,切絲60 克
-
高湯1200 克
-
魚板 ,切條60 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
自製麵糰 (詳見要訣)230 克
-
小白菜 ,切段100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
438.3 kcal /
1832.2 kJ
Białko
33.2 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
52.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
72.2 g
Sód
921.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 標準示範
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan