Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水
- 250 克 紫薯 ,削皮切塊(約3公分)
- 265 克 新鮮山藥 ,削皮切塊(約3公分)
- 1 小撮 鹽
- 200 - 250 克 中筋麵粉 (詳見要訣)
- 20 克 煉乳
- 油 ,適量,烙餅用
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 671.8 kJ / 160.7 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 34.1 mg