
Urządzenia i Akcesoria
山藥紫薯煎餅
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 片
Składniki
-
水600 克
-
紫薯 ,削皮切塊(約3公分)250 克
-
新鮮山藥 ,削皮切塊(約3公分)265 克
-
鹽1 小撮
-
中筋麵粉 (詳見要訣)200 - 250 克
-
煉乳20 克
-
油 ,適量,烙餅用
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
160.7 kcal /
671.8 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
33.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
34.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

入秋養生
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan