
Urządzenia i Akcesoria
干貝娃娃菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
乾干貝10 克
-
溫水60 克
-
水500 克
-
娃娃菜200 克
-
太白粉½ 滿茶匙
-
水1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
香油 ,少許
-
白胡椒粉 ,少許
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
180.5 kcal /
754.3 kJ
Białko
12.1 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
30.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
1202.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan