Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 乾干貝
- 60 克 溫水
- 500 克 水
- 200 克 娃娃菜
- ½ 滿茶匙 太白粉
- 1 大匙 水
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 烏醋
- 香油 ,少許
- 白胡椒粉 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 754.3 kJ / 180.5 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1202.8 mg