Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de carotte entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 317.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Brak ocen
Salade de concombre à l'aneth
10min
Salade carottes râpées
10min
Sirop de thé glacé
30min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min
Compote de pommes pour les provisions
30min