Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes
- 1 c. à soupe huile d'olive
- 800 g de chair de courge d'hiver, coupée en morceaux
- 100 g de pommes de terre, détaillée en cubes (1 cm/½ po)
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à thé de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 527.7 kJ / 126.1 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 304.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce aux champignons faible en glucides
45min
Pain à la banane
1h 50 min
Compote de pommes
20 min
Soupe aux petits pois, saumon au citron, brocolis et patates
1h
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1h
Poivrons farcis avec riz et sauce tomate
1h
Mousse au chocolat et à la framboise
10 min
Purée de pommes de terre classique
50min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 Min
Petits gâteaux à la vanille
1h 10min
Crème glacée à la mangue
2h 20min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min