Soupe au potiron

Soupe au potiron

4.4 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'échalotes
  • 1 c. à soupe huile d'olive
  • 800 g de chair de courge d'hiver coupée en morceaux
  • 100 g de pommes de terre détaillée en cubes (1 cm/½ po)
  • 200 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • ½ c. à thé de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 304.2 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 527.7 kJ / 126.1 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 23.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...