
Urządzenia i Akcesoria
Soupe au potiron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
d'échalotes50 g
-
huile d'olive1 c. à soupe
-
de chair de courge d'hiver coupée en morceaux800 g
-
de pommes de terre détaillée en cubes (1 cm/½ po)100 g
-
d'eau200 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de sel½ c. à thé
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
126.1 kcal /
527.7 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
23.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
304.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Festin d'Action de Grâce
14 Przepisów
Kanada
Kanada