Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de chou blanc, coupé en quatre ou en huit, trognon retiré
- ½ c. à café de sel
Sauces à salade
- 100 g d'échalote, coupée en deux
-
50
g de vinaigre de cidre
lub 50 g de vinaigre de vin rouge - 60 g d'huile végétale
- ½ c. à café de sel et un peu plus pour l’assaisonnement
- 3 pincées de poivre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 802 kJ / 191 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 505 mg
Alternatywne przepisy
Expérience culinaire
2 godz.
Salade de chou blanc
Brak ocen
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Sauce balsamique
10min
French dressing raffiné
15min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Vinaigrette citronnée
5min
Pain toupie rapide
40min