Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di pasta choux, come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 60 g di cipolla in quarti
- 100 g di speck a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon affettati
- 50 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di prezzemolo tritato
- 10 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Salsa al cioccolato
20 Min
Paté di olive
10 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Bignè a sorpresa
2h
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Bignè con tre mousse
2h
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 Std. 20 Min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 Std.
Profiteroles
2h