Bignè alla crema di funghi e speck

Bignè alla crema di funghi e speck

4.0 15 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
60 pezzi

Składniki

  • 1 dose di pasta choux come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 100 g di speck a cubetti
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi champignon a fette
  • 50 g di latte
  • 120 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di farina
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
  • 10 g di burro

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.9 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 16.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...