Bignè alla crema di funghi e speck
TM5 TM6

Bignè alla crema di funghi e speck

4.2 (13 ocen)

Składniki

  • 1 dose di pasta choux, come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 100 g di speck a cubetti
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi champignon affettati
  • 50 g di latte
  • 120 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di farina
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 1 cucchiaino di prezzemolo tritato
  • 10 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
979 kJ / 234 kcal
Białko
9.9 g
Węglowodany
16.3 g
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy