Corona di pan di pizza

Corona di pan di pizza

4.3 35 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 120 g di mozzarella ben sgocciolata
  • 100 g di acqua
  • 10 g di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 00
  • 120 g di farina manitoba
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 70 g di concentrato di pomodoro
    70 g di passata di pomodoro, molto densa
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 10 pomodori datterino piccoli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 258 kcal / 1079 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...