Bucatini de beterraba e feta

Bucatini de beterraba e feta

4.5 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 doses

Składniki

Pão aromatizado
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    30 g
  • sobras de pão
    50 g
  • manjericão só as folhas
    4 pés de
Molho
  • azeite
    30 g
  • cebola
    100 g
  • dentes de alho
    2
  • salsa cortada em pedaços
    10 g
  • manjericão só as folhas
    5 g
  • beterraba cozida cortada em pedaços
    200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • limas (raspa e sumo)
    2
  • bebida de aveia
    100 g
Massa
  • água
    1200 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • massa tipo meada
    350 g
  • queijo feta esfarelado
    100 g
  • manjericão q.b. p/ servir
    Folhas de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 615.9 kcal / 2576.9 kJ
Białko 18.4 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 86.2 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 1811.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...