
Urządzenia i Akcesoria
Bucatini de beterraba e feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 doses
Składniki
Pão aromatizado
-
dentes de alho2
-
azeite30 g
-
sobras de pão50 g
-
manjericão só as folhas4 pés de
Molho
-
azeite30 g
-
cebola100 g
-
dentes de alho2
-
salsa cortada em pedaços10 g
-
manjericão só as folhas5 g
-
beterraba cozida cortada em pedaços200 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
limas (raspa e sumo)2
-
bebida de aveia100 g
Massa
-
água1200 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa tipo meada350 g
-
queijo feta esfarelado100 g
-
manjericão q.b. p/ servirFolhas de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
615.9 kcal /
2576.9 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
22.4 g
Węglowodany
86.2 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
1811.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Verão
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia