
Urządzenia i Akcesoria
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Knoblauchzehen halbiert2
-
Topinambur geschält, in Stücken250 g
-
Suppengemüse (z. B. Karotte, Gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken250 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Salz1 TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Speckwürfel100 g
-
Eier4
-
Sauerrahm200 - 250 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zur Dekoration2 - 3 Prisen
-
Weizenmehl, universal120 g
-
Milch120 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
383 kcal /
1606 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Back to the Roots
10 Przepisów
Austria
Austria