Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di tonno fresco, 4 tranci (vedere consigli)
- 50 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 1 finocchio, pulito e a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min