
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille di verdure sottovuoto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni
Składniki
-
di verdure miste (peperoni, zucchine, melanzane), a pezzi (2-3 cm)400 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
di erbe aromatiche secche miste2 cucchiaini
-
di sale2 pizzichi
-
di acqua1600 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
123 kcal /
514 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
5.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
810 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy