Ratatouille di verdure sottovuoto

Ratatouille di verdure sottovuoto

2.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • di verdure miste (peperoni, zucchine, melanzane), a pezzi (2-3 cm)
    400 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di erbe aromatiche secche miste
    2 cucchiaini
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    1600 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 123 kcal / 514 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 810 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...