Insalata russa sottovuoto

Insalata russa sottovuoto

4.7 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di piselli freschi
    150 g di piselli surgelati, precedentemente decongelati
  • 150 g di carote pelate e a tocchetti (1,5x1,5 cm)
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (1,5x1,5 cm)
  • 5 pizzichi di sale + q.b.
  • 1600 g di acqua
  • 40 g di succo di limone
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • 250 g olio di semi di girasole
  • 5 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1041.1 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 2792.5 kJ / 667.5 kcal
Tłuszcz 65.6 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...