Cuori di speck e noci al forno

Cuori di speck e noci al forno

4.0 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Pasta fresca rossa
  • 190 g di rape rosse cotte, a pezzi
  • 300 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
  • 10 g di sale
Besciamella agli spinaci
  • 500 g di acqua
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati
  • 60 g di burro a pezzi
  • 60 g di farina tipo 00
  • 600 g di latte intero
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata
Ripieno allo speck
  • 30 g di gherigli di noci
  • 140 g di pecorino stagionato a pezzi
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 120 g di speck a cubetti
  • 200 g di ricotta scolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 500 g di acqua
  • burro q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 3981.4 mg
Białko 45 g
Kalorie 4471.5 kJ / 1068.8 kcal
Tłuszcz 62.8 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 29.2 g
Węglowodany 86.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...