Cuori di speck e noci al forno

Cuori di speck e noci al forno

4.0 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Pasta fresca rossa
  • di rape rosse cotte, a pezzi
    190 g
  • di semola rimacinata di grano duro + q.b.
    300 g
  • di sale
    10 g
Besciamella agli spinaci
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci in foglia surgelati
    200 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di farina tipo 00
    60 g
  • di latte intero
    600 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero in polvere
    1 pizzico
  • di noce moscata
    1 pizzico
Ripieno allo speck
  • di gherigli di noci
    30 g
  • di pecorino stagionato a pezzi
    140 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    40 g
  • di speck a cubetti
    120 g
  • di ricotta scolata dal siero
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di acqua
    500 g
  • burro q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1068.8 kcal / 4471.5 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 62.8 g
Węglowodany 86.4 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 29.2 g
Sód 3981.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...