Rotolo ai piselli

Rotolo ai piselli

2.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 180 g di formaggio fresco spalmabile
  • 4 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2700 g di acqua
  • 300 g di piselli freschi o surgelati
  • 5 uova medie
  • 30 g di latte
  • 45 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 6 fette di prosciutto cotto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 656.8 mg
Białko 14.8 g
Kalorie 1121.8 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...