Crocchette di zucca e taleggio

Crocchette di zucca e taleggio

4.3 48 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
18 pezzi

Składniki

  • di polpa di zucca Delica, a fette (spessore 1 cm)
    500 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    130 g
  • di foglie di salvia fresca lavate e asciugate
    10 foglie
  • uovo
    1
  • di pangrattato + q.b.
    50
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di Taleggio a cubetti
    50 g
  • olio per frittura q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 48.8 kcal / 204.2 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 2.6 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 116.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...