Crocchette di zucca e taleggio

Crocchette di zucca e taleggio

4.4 54 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
18 pezzi

Składniki

  • 500 g di polpa di zucca Delica, a fette (spessore 1 cm)
  • 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 foglie di foglie di salvia fresca lavate e asciugate
  • 1 uovo
  • 50 di pangrattato + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Taleggio a cubetti
  • olio per frittura q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 116.2 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 204.2 kJ / 48.8 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...