Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.7 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 80 g di vino bianco secco
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1174.1 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1745.5 kJ / 417.2 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 66.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...