
Urządzenia i Akcesoria
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
Agnello speziato
-
limone1
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
cosciotto d'agnello (2,5 kg-3,5 kg)1
-
spicchi di aglio16
-
di Ras el Hanout5 cucchiai
-
di sale2 cucchiaini
Salsa allo yogurt
-
di coriandolo fresco½ mazzetto
-
di yogurt naturale340 g
-
di Ras el Hanout1 - 2 cucchiaini
-
di miele60 g
Couscous al limone
-
di cous-cous395 g
-
limoni in conserva (vedere varianti)1 - 2
-
di brodo di pollo concentrato510 g
-
di ciliegie disidratate170 g
-
di pinoli60 g
-
di coriandolo fresco + q.b. per guarnire½ mazzetto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
789 kcal /
3301 kJ
Białko
71 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
592 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ferragosto insieme
46 Przepisów
Włochy
Włochy