Plumcake patate e speck

Plumcake patate e speck

2.8 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di patate pelate e a tocchetti
  • 150 g di speck a cubetti
  • 3 uova
  • 50 g di latte
  • 70 g di olio di semi di girasole
  • 200 g di farina tipo 00
  • 15 g di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 189.4 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 840.8 kJ / 200.9 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 18.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...