Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 6 spicchi di aglio
- 1 - 2 peperoncini piccanti freschi, a pezzi (a piacere)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiai di succo di lime
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 100 g di fumetto di pesce
- 1 spigola (branzino) pulita (circa 500 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di vino di riso
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Orata al sale
40min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 godz. 20 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Zuccotto di polpo al vapore
3 Std.
Orata al sale
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Brak ocen
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50 min
Dentice agli agrumi
45 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min