Torta di biscotti e cioccolato senza glutine

4.3 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 150 g di cioccolato fondente (50% di cacao)
  • 200 g di biscotti secchi senza glutine, a pezzi
  • 10 g di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
  • 75 g di zucchero
  • 3 uova

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 280.3 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 1500.2 kJ / 358.6 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...