Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
- Sód
- 1260 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Cottura dei fagioli
11j
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Cottura del farro integrale
8h 40min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Cottura dei ceci
11j
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5 godz.
Cottura del bulgur a grana media
35min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min