Gelée de fruits rouges

Gelée de fruits rouges

4.6 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
3 bocaux

Składniki

  • 1500 g de fruits rouges frais variés lavés et équeutés
    1500 g de fruits rouges surgelés variés, décongelés
  • 1000 g de sucre en poudre à ajuster en fonction du poids de jus de fruits (voir "Conseil(s)")
  • 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 17.7 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 6166 kJ / 1457.3 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 20.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 363.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...