Urządzenia i Akcesoria
Tomato Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Tomato Soup
-
4 cloves roasted garlic, homemadegarlic cloves4
-
2 ½ oz yellow onions, in piecesshallots in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
ripe tomatoes quartered (see Tip)18 oz
-
tomato paste½ oz
-
vegetable stock (opcjonalnie) to desired consistency (see Tip)8 - 12 oz
-
smoked paprika to taste½ - 1 tsp
-
sugar to taste1 - 2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
¼ tsp white pepper, to tasteground black pepper to taste½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra to garnish6
-
dried red chili flakes to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
598.2 mg
Białko
2 g
Kalorie
334 kJ /
79.8 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Chunky Guacamole
10 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Grated Carrot Salad
10 min
Leek and Potato Soup
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min