Galette classique

Galette classique

4.3 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 parts

Składniki

  • 125 g de beurre mou coupé en gros morceaux
  • 125 g de sucre
  • 1 gousse de vanille de petite taille, les graines seulement
  • 1 œuf
  • 125 g d'amandes en poudre
  • 5 g de rhum brun
  • 500 g de pâte feuilletée maison
  • 1 jaune d'œuf pour la dorure

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 764 kcal / 3165 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...