Urządzenia i Akcesoria
Smoked Indian-spiced quail
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.1 mg
Białko
70.2 g
Kalorie
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Tłuszcz
64.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Chocolate and nut babka
3 godz.
Hornazo
Brak ocen
Beef rendang
1 godz. 55 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 godz. 10 min
Crostini with mushrooms and fontina
35 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Fortune cookies
2 godz. 5 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min