Urządzenia i Akcesoria
Smoked Indian-spiced quail
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.1 mg
Białko
70.2 g
Kalorie
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Tłuszcz
64.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom kha prawns
25 min
Sambal oelek
20 min
Fragrant pipis
30 min
Seafood Kimchi Udon Soup
Brak ocen
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Brak ocen
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Lemon chicken
50 min
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min