Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe

Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions

Składniki

Sauce à la menthe
  • citron
    1
  • de feuilles de menthe
    15 g
  • de coriandre fraîche
    15 g
  • de sel
    ½ c. à thé
  • de poivre noir fraîchement moulu
    ⅛ c. à thé
  • d'huile d'olive vierge extra
    60 g
Agneau
  • côtelettes d'agneau avec l'os
    8
  • de romarin frais
    2 brins
  • de sel
    ½ c. à thé
  • de poivre noir fraîchement moulu
    ⅛ c. à thé
  • d'huile d'olive vierge extra
    15 g
  • d'eau (environ, ou suffisamment pour immerger complètement les sacs, mais pas plus haut que la capacité maximale du bol de mixage)
    1850 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1023.8 kcal / 4283.5 kJ
Białko 33.9 g
Tłuszcz 96.7 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 37.5 g
Sód 730.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...