Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
TM6 TM5

Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 60 g de sauce soja
  • 45 g de miel
  • 15 g de cassonade
  • 30 g de vinaigre de riz
  • 1 c. à thé de gingembre frais, râpé
  • ¼ c. à thé de poivre de Cayenne moulu
  • 70 g de saké (vin de riz)
    lub 70 g d'eau
  • 4 hauts de cuisse de poulet, avec la peau et les os (environ 170 g chacun)
  • 1360 g d'eau
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • 1 ½ c. à thé de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe de graines de sésame grillées
  • 1 - 2 oignons verts, émincés en biais
  • 1 piment frais, paré, épépiné, émincé en biais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2224.2 kJ / 531.6 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
18.1 g
Tłuszcz
33.4 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Błonnik
0.9 g
Sód
1003 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy