Mijoté de haricots à l'italienne

Mijoté de haricots à l'italienne

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • d'oignons en quartiers
    225 g
  • gousses d'ail
    2
  • de pancetta en dés
    225 g
  • de sauce tomate
    225 g
  • de bouillon de légumes
    225 g
  • de mélasse
    45 g
  • de cassonade foncée
    30 g
  • de moutarde de Dijon
    30 g
  • d’origan séché
    1 c. à thé
  • de basilic séché
    1 c. à thé
  • de sel
    1 c. à thé
  • de sauge déshydratée
    ½ c. à thé
    ½ c. à thé de fenouil en poudre
  • de poivre noir moulu
    ¼ c. à thé
  • de flocons de chili broyé, selon le goût
    ¼ c. à thé
  • de cannellini (boîtes de conserve 425 ml), égouttés
    3 boîtes
  • de thym frais pour décorer
    1 - 2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 380.6 kcal / 1592.6 kJ
Białko 17.9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 52.2 g
Błonnik 10.1 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 669.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...