Camembert aux canneberges et aux amandes

Camembert aux canneberges et aux amandes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 portion

Składniki

  • 50 g d'oignons pelés et coupés en deux
  • 40 g de beurre salé
  • 80 g de canneberge séchées (voir Conseil)
  • 1 c. à soupe de cassonade
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 1 c. à soupe de porto
  • 50 g amandes, effilée
  • 900 - 1000 g camembert (roue non coupée)
  • de craquelins ou autres biscuits salés, pour servir
  • 500 gramme eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 536.5 mg
Białko 17.2 g
Kalorie 1396.7 kJ / 332.6 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...