Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Carrot and Orange Cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
16 pieces
Składniki
Sponge cake
-
butter for greasing
-
almonds200 g
-
buckwheat grains30 g
-
carrots in pieces250 g
-
medium eggs3
-
honey100 g
-
golden caster sugar100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
orange thin peelings of skin only½
-
maize flour70 g
-
baking powder½ tsp
Topping
-
double cream250 g
-
orange liqueur1 - 1 ½ Tbsp
-
runny honey20 g
-
orange extra zest for garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1036 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Gluten-free Breakfast Quiche
2 godz. 30 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min