Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Carrot and Orange Cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
16 pieces
Składniki
Sponge cake
-
butter for greasing
-
almonds200 g
-
buckwheat grains30 g
-
carrots in pieces250 g
-
medium eggs3
-
honey100 g
-
golden caster sugar100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
orange thin peelings of skin only½
-
maize flour70 g
-
baking powder½ tsp
Topping
-
double cream250 g
-
orange liqueur1 - 1 ½ Tbsp
-
runny honey20 g
-
orange extra zest for garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1036 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1hod.
Sesame and Chia Seed Loaf
2hod. 20min.
Gluten Free Plain Flour
5min.
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1hod. 20min.
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min.
Gluten Free Bread
1hod. 40min.
Gluten-free Pizza Two Ways
2hod. 45min.
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2hod. 50min.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1hod. 40min.
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1hod.
Gluten-Free Focaccia Bread
1hod.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2hod.