Gravlax de salmón

Gravlax de salmón

4.6 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 60 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

  • 150 g de azúcar
  • 150 g de sal gorda
  • 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
  • 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
  • 2 cucharadas de brandy

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 8357.8 mg
Białko 29.2 g
Kalorie 1444 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 19.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...