Gravlax de salmón

Gravlax de salmón

4.5 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 60 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

  • de azúcar
    150 g
  • de sal gorda
    150 g
  • de semillas de hinojo
    1 cucharadita colmada
  • de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
    30 - 40 g
  • de lomo de salmón fresco con piel
    1000 g
  • de brandy
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 345 kcal / 1444 kJ
Białko 29.2 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 8357.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...