Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de avellanas tostadas
- 110 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 170 g de harina de repostería
- 2 pellizcos de sal
- 10 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita colmada de café soluble
- 150 g de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 563 kJ / 134 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 15.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1h 30min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Pastelitos de piña y chocolate
2 godz. 30 min
Menú: Espinacas con gambones. Volovanes de lombarda y queso de cabra. Cordero asado. Vasitos de turrón.
1h 30min
Crujiente de almendras
1 godz.
Tiramisú a la naranja
6h 25 min
Erizos de galleta
1h 30min
Galette crujiente de salmón y queso
1 godz.
Cogollos a la parrilla con vinagreta
15min
Galletas de avellana y chocolate
35min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40min