Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla (para engrasar el molde)
- 1 pera sin piel ni semillas, cortada en trozos
-
2
caquis sin piel ni semillas, cortados en
trozos - 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 g de azúcar
- 1 huevo
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de nuez moscada molida (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 raciones
- Kalorie
- 971 kJ / 232 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 32.1 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 75.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Cake especiado de frutos secos y ron
2h 15min
Mini galettes de manzana y membrillo
55min
Ensalada de lombarda con higos secos y gorgonzola
10 min
Crumble de arándanos
50min
Pan de plátano y chocolate
2h
Bizcocho Streusel
2h
Piel de manzana con especias en polvo
50min
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Pastel de caquis
1h 30min
Galletas de avellana y chocolate
35 Min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15 min