![Cobbler de caqui, pera y chocolate Cobbler de caqui, pera y chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7079cff8a7e6cc3151289618db608592/Derivates/589044058827a221a715042afd46da3815e05d39.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla (para engrasar el molde)
- 1 pera sin piel ni semillas, cortada en trozos
-
2
caquis sin piel ni semillas, cortados en
trozos - 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 g de azúcar
- 1 huevo
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de nuez moscada molida (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 raciones
- Kalorie
- 971 kJ / 232 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 32.1 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 75.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Mermelada de caqui, kiwi y naranja con jengibre
30min
Espiral de lombarda y manzana
40min
Carrot cake sin horno
1 Std. 35 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 godz. 10 min
Scones de calabacín y orejones
30min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 godz.
Pastel de caquis
1 Std. 30 Min
Brownie cookies ice cream sandwich
9h 45min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Desayuno: Pan de zanahoria. Trufas de nuez y zanahoria. Batido de plátano y yogur
3 Std.