Cobbler de caqui, pera y chocolate

Cobbler de caqui, pera y chocolate

4.8 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 raciones

Składniki

  • mantequilla (para engrasar el molde)
  • 1 pera sin piel ni semillas, cortada en trozos
  • 2 caquis sin piel ni semillas, cortados en
    trozos
  • 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 50 g de azúcar
  • 1 huevo
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 150 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 1 pellizco de nuez moscada molida (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 raciones

Sód 75.5 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 971 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 32.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...