Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Glaze
-
green onions cut into pieces5
-
garlic cloves5
-
dried red chilies stems removed13 - 18
-
corn starch4 tsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
ground ginger1 ½ tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
4 oz black bean garlic saucefermented black bean paste4 oz
-
2 ½ oz chicken stock, low-sodiumchicken stock2 ½ oz
-
1 ½ oz soy sauce, lightsoy sauce1 ½ oz
-
black vinegar1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
peanut oil1 tbsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)32 oz
-
peanut oil1 ½ oz
-
bell peppers diced (½ in.)8 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)8 oz
-
carrots sliced (¼ in.)4 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish2 ½ oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653.3 mg
Białko
35.4 g
Kalorie
1964.4 kJ /
469.5 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min