
Urządzenia i Akcesoria
Korean Beef Sauté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
696 kcal /
2912 kJ
Białko
50 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
544 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Mushroom Fettuccini
40 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min