Urządzenia i Akcesoria
Korean Beef Sauté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
3 oz D'Anjou pear, peeled, in piecesBosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
544 mg
Białko
50 g
Kalorie
2912 kJ /
696 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Korean Beef Bowl
1 Std.
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min