Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta

4.7 474 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • yellow onions quartered
    2 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat leaf parsley leaves only (approx. 10 leaves)
    1 sprig
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    1 - 2 sprigs
  • fresh chili seeds removed if preferred, plus extra to serve, (e.g. serrano)
    ¼ - ½
  • sun-dried tomatoes, in oil lightly drained
    3 ½ oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • chicken breast fillets skinless, in pieces (½ - ¾ in.)
    16 oz
  • heavy whipping cream
    9 oz
  • water
    12 ½ oz
  • dry white wine
    3 oz
  • chicken stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • penne pasta
    9 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 167.1 mg
Białko 39.2 g
Kalorie 3082.9 kJ / 736.8 kcal
Tłuszcz 34.1 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 19.3 g
Węglowodany 66.5 g

Może spodoba Ci się również...