
Urządzenia i Akcesoria
Pork and Green Beans Sauté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
black bean garlic sauce2 oz
-
sambal oelek1 oz
-
hoisin sauce1 oz
-
chicken stock2 oz
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water20 oz
-
ground pork16 oz
-
vegetable oil divided2 tbsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.)6 oz
-
red onions sliced (¼ in.)4 oz
-
fresh green beans cleaned, ends trimmed12 oz
-
dried red chili flakes to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
336 kcal /
1406 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
470 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Fried Garlic Pork
50 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min