Urządzenia i Akcesoria
Pork and Green Beans Sauté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
black bean garlic sauce2 oz
-
sambal oelek1 oz
-
hoisin sauce1 oz
-
chicken stock2 oz
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water20 oz
-
ground pork16 oz
-
2 tbsp sesame oil, dividedvegetable oil divided2 tbsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.)6 oz
-
red onions sliced (¼ in.)4 oz
-
fresh green beans cleaned, ends trimmed12 oz
-
dried red chili flakes to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
33 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min